## Western Wisconsin District Conference June 8-9, 2025 Luther Prep School, Watertown, WI

## <u>Sunday, June 8</u>

5:00-7:00 PM	Registration at LPS Gymnasium	
<u>Monday, June 9</u>		
6:45-8:00 AM	Breakfast	
7:00-8:00 AM	Registration at LPS Gymnasium	
8:15 AM	Divine Service with Holy Communion	
9:45 AM	District President's Report	
10:00 AM	Break	
10:15 AM	Satellite Course Work	2 hours
12:15 PM	Lunch	
1:30 PM	Satellite Course Work	2 hours
3:30 PM	Break	
3:45 PM	Satellite Course Work	2 hours
5:45 PM	Closing Devotion	
6:00-7:00 PM	Supper	

Evening Gemütlichkeit arranged by LPS

## <u>Tuesday, June 10</u>

6:45-7:45 AM	Breakfast	
8:00 AM	Call to Order by President	Jensen
8:00 AM	Opening Devotion	
8:30 AM	Satellite Course Work	2 hours
10:30 AM	Break	
10:45 AM	Satellite Course Work	2 hours
12:45 PM	Lunch	
1:45 PM	Satellite Course Work	2 hours
3:45 PM	Dismissal	